Napiapp ajánló (2018. július 2.)

2018. július 02.
8.3071
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Death Road to Canada: 3299 forintról 1790 forintra leárazva kaparinthatjuk meg a Death Road to Canada Androidos változatát, melyben millió zombival akaszthatjuk össze a bajszunkat, míg eljutunk Kanadába.

Reed: 690 helyett totál ingyen juthatunk hozzá a Play Áruházból a Reed című oldalnézetes platformerhez, melyben egy cicaszerű lény oldalán egy szuperszámítógépben kell rendet csapnunk.

The Zamazingo: 129 forint helyett totál ingyen megy most Androdira a Limbo megjelenésére hajazó The Zamazingo című oldalnézetes akció-platformer, amiben a legnagyobb célunk a túlélés lesz.

App Store:

Merge HD: ismét ingyen adja egy rövid ideig Merge című alkotását a Funiza, melyben kis teremtményeket söprögethetünk majd a képernyőről 72 szuper és ötletes pályán keresztül.

Warhammer: Doomwheel: 349 forintért most egy nagyon szuper Warhammer-játékot szerezhetsz meg magadnak, melyben skavenekkel, orkokkal, törpökkel és egyéb teremtményekkel harcolhatsz, miközben a célod a túlélés lesz.

The Minims: szintén 349 forintért szerezhetjük be magunknak az App Store kínálatából a The Minims című 3D-s, történetközpontú point and click kalandot, mely gyermekkorunk legszebb meséit idézi fel előttünk minden tekintetben.
3 hozzászólás

zsenikém

8 hónapja, 6 napja

Merge HD igen jó, ingyen meg egyenesen kötelező!

válasz erre

Bencus86

8 hónapja, 6 napja

Egész jó napiapp.

válasz erre

Femobilos

8 hónapja, 6 napja

Nem is olyan rossz így hétfőre.

válasz erre