Napiapp ajánló (2018. július 20.)

2018. július 20.
2.2421
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Lil Big Invasion: The Complete Adventure: teljesen ingyen csaphatunk most le egy rövid ideig Androidon a Lil Big Invasion-re, melyben kis nyünyők oldalán egzotikus világokat fedezhetünk fel, és trükkös dungeonokat teljesíthetünk több mint 40 pályán át.

Alter Dogma: 899 forint helyett 379-ért megy most Androidon egy különleges 2D-s RPG, mely a régi vágású szerepjátékok élményét idézve zseniális sztorival, összetett fejlődési rendszerrel és hatalmas szavatossággal kecsegtet.

Bulb Boy: szintén 379 forintra leárazva csaphatunk le most Androidon a Bulb Boy című különlegességre, mely egy klasszikus point and click kalandjátékként horrorisztikus élményeket kínál a Machinarium vagy a Gobliiins nyomdokain.

App Store:

NBA 2K18: bár leárazva sem olcsó, de iOS-re most 1790 forint ellenében szerezhetjük be magunknak az egyik legjobb mobilos kosárlabdás játékot, melyben a tavalyi évad mérkőzéseit idézhetjük fel kimagaslóan profi formában.

Storm Rush: 99 forintért megy most egy rövid ideig az App Store kínálatában a Storm Rush című különleges versenyjáték, mely egy egyedi pixelvilágot állít a középpontba egy kis száguldás kedvéért.

Magic conch shell club: ha imádod az egyszerű ügyességi és logikai játékokat, vagy csak egy szuper játékgyűjteményt keresel a gyerekeknek, akkor töltsd le most teljesen ingyen ezt a mélytengeri kalandot, ahol a párkeresőtől kezdve a medúzacsapkodásig bezárólag mindent megtalálhatsz.
3 hozzászólás

zsenikém

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

NBA de rohadt drága még akciósan is!

válasz erre

Bencus86

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hopp, most az Apple tulajok jobban járnak.

válasz erre

peter97

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

A legutolsó elég pofás game!

válasz erre