Napiapp ajánló (2018. július 23.)

2018. július 23.
2.8591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

DISTRAINT: Deluxe Edition: 1499 helyett teljesen ingyen szedhetitek most le magatoknak Androidra a DISTRAINT: Deluxe Edition címre keresztelt pszichológiai horrorjátékot, mely 2D-s kivitelezése ellenére meglepően ijesztő körítést kapott.

Braveland Pirate: 499 forintról 129 forintra leárazták most a Braveland Pirate című kalózos stratégiát, mely a Heroes-sorozat körökre osztott küzdelmeit állítja a középpontba egy szuper sztorival és taktikus megközelítéssel.

Templar Battleforce: 3590 helyett 1790 forintért kaparinthatjuk most meg a Templar Battleforce című szerepjátékot, melyben óriási harci mechákkal tudunk vad küzdelmekbe bonyolódni több mint 50 küldetésen át.

App Store:

Monkey Jumping: teljesen ingyen csaphatunk le most iOS-en a Monkey Jumping című oldalnézetes különlegességre, melyben nem lesz túl nehéz dolgunk, csak megtalálni a megfelelő gombot, hogy kis majmunk mindig a jó helyre ugrándozzon.

Tile Rider: szintén ingyen megy most egy rövid ideig a felsőnézetes ügyességi versenyjátékok nagyágyújának tekinthető Tile Rider, melyben egy aprócska kis kocsival kell teljesítenünk a különböző helyszíneket.

Montezuma: hogy ne törjük meg a sort, a végére jöjjön egy újabb ingyen letölthető játék, a Montezuma, mely a tetrisz sajátosságait állítja a főszerepbe, de hulló alakzatok helyett itt és most egy formába kell úgy elhelyeznünk a síkidomokat, hogy abból a megfelelő eredményt kapjuk.
3 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Nagyszerű akciók! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Uhh mekkora difi van a driod és iphone között ma! röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

iOS full ingyenes nap, milyen durva! meglepett smiley

válasz erre