Napiapp ajánló (2018. július 25.)

2018. július 25.
2.6271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Mental Hospital III: 129 forint helyett teljesen ingyen tudjuk beszerezni magunknak most Androidra a Mental Hospital III-at, mely a félelmetes belső nézetes túlélő horrorok rajongóit kívánja megörvendeztetni.

Kathy Rain: 1799 helyett 899 forintba kerül most a Play Áruházban a szuper Kathy Rain, mely a klasszikus kalandjátékok kedvelőinek okoz majd néhány hihetetlenül kellemes percet.

Dandara: 4699 forintról 2799 forintra leárazták most egy rövid ideig a nem is olyan régen megjelent Dandarát, mely egy hihetetlenül különleges 2D-s metroidvaniaként hódíthatja meg a szívünket.

App Store:

Mini Watch Games 23-in-1: ha szeretnél egyetlen applikációval 23 játékhoz hozzáférni, akkor töltsd le most átmenetileg ingyen ezt a csomagot, amiben a legismertebb mini-játékokat sorakoztatták fel a készítők.

Kingdom: New Lands: rövid ideig 1790 forintért csaphatunk le most az App Store-on a Kingdom: New Lands című oldalnézetes érdekességre, mely egy különc akció-stratégiaként birodalmunk megvédéséről szól.

Dandara: nemcsak Androidra, hanem iOS-re is akciós áron megy most a Dandara című oldalnézetes őrület, amire ezen a platformon 3290 forintért csaphatunk le, a főszerepben rengeteg érdekes és egyedi játékmechanikával.
3 hozzászólás

Mendez

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Ejj, ez ma nem a nekem való felhozatal.

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Mini watch igen király! mosolygó smiley

válasz erre

Vidoros

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Dandara egy "kicsit" sok még akciósan is! röhögő smiley

válasz erre