Napiapp ajánló (2018. július 27.)

2018. július 27.
2.7521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Final Fantasy Tactics: bár a Play Áruházban sincs jelölve, azonban a Square Enix óriási nyári akciót tart éppen, így a teljes Final Fantasy-sorozat féláron megy, aki tehát szeretné megismerni a legendát, itt az alkalom a vásárlásra.

Up Left Out
: 229 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most Androidon az Up Left Out című különlegességre, mely képes volt meglepően új színt hozni az ügyességi mobiljátékok műfajába, és most te is szabadon kipróbálhatod.

Zig Zag: 129 forint helyett ingyen tölthető most átmenetileg a Zig Zag című ügyességi játék, melyben egy labdával ügyeskedve kell teljesítenünk a gyakran nyakatekert pályákat.

App Store:

Final Fantasy: nemcsak Androidon, hanem iOS-en is akciózza a Final Fantasy-sorozatot a Square Enix, így a teljes szériát féláron szerezheted be magadnak iPhone-ra és iPad-ra egyaránt.

Dungelot: Shattered Land: ha inkább valami ingyenes dologra vágynál, tegyél egy próbát a Dungelot: Shattered Land-del, hiszen most teljesen ingyen letölthető iOS-re, a főszerepben egy epikus roguelike dungeon crawlerrel.

King Cashing 2: szintén ingyen megy most az App Store-on a King Cashing 2, mely a nagyszerű első rész után újfent elegyíti egy kicsit a szerepjátékok, a kalandjátékok és a nyerőgépezés szentháromságát, aminek hála a végeredmény igazán beteg képet fest előttünk.
4 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 2 hónapja és 20 napja

Fincsi.

válasz erre

Chico

6 éve, 2 hónapja és 20 napja

Na ez egy király nap! Be is zsákolom mindet.

válasz erre

zsenikém

6 éve, 2 hónapja és 20 napja

Ohhh egy jó kis dungeon crawler, gyere csak! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 2 hónapja és 20 napja

Na ez egy nagyon király nap, teli ingyenessel! mosolygó smiley

válasz erre