Napiapp ajánló (2018. július 30.)

2018. július 30.
2.6031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hexasmash Pro: 590 helyett egy rövid ideig teljesen ingyen van a Play Áruházban a Hexasmash Pro, mely egy különleges ügyességi játékként egy romboló golyót állít a középpontba, amivel gyémántokat kell apró darabokra zúzni.

PUSH: ha kedveled a különféle ügyességi játékokat, akkor 229 forint helyett teljesen ingyen csaphatsz le most a PUSH című érdekességre, melyben tonnányi feladatot kell megoldanod, minden esetben arra törekedve, hogy megnyomd az összes gombot.

Hook: 125 forint helyett szinten ingyen férhetünk hozzá a Hook című érdekességhez, mely egy különleges puzzlerként több mint 50 pályát kínál majd nekünk nyugis zenékkel és relaxáló élményekkel a főszerepben.

App Store:

Ninjas - STOLEN SCROLLS: ha imádod az oldalnézetes árkád akciókat, most rövid ideig teljesen ingyen megy az App Store-on a Ninjas - STOLEN SCROLLS című őrület, melyben kis nindzsákkal kell szétzúznunk ellenfeleinket.

Punch Club: átmenetileg 349 forintért csaphatunk le a Punch Club című verekedős játékra iOS-en, mely inkább egy tycoon menedzsment, mint klasszikus bunyós alkotás, de éppen ezért lehet igazán különleges.

Tempest: 1490 forintért férhetünk hozzá most egy kis ideig az App Store-on a Tempest című alkotáshoz, mely minden idők legjobb kalózos szerepjátékaként garantáltan életre szóló élményekkel kecsegtet.
4 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 1 hónapja és 21 napja

Ninjas nem megy iOS 11-en.

válasz erre

Chico

6 éve, 1 hónapja és 24 napja

Egész jó a felhozatal ma.

válasz erre

fonemaker

6 éve, 1 hónapja és 25 napja

Nem rossz nap! kacsintó smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 1 hónapja és 25 napja

Hogy a Tempest nem tud lejjebb menni... wtf smiley De a Ninjas behúzva! mosolygó smiley

válasz erre