Napiapp ajánló (2018. július 4.)

2018. július 04.
9.1061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Siege of Dragonspear: 3790-ről 1890-re csökkentették a fejlesztők a Siege of Dragonspear árát, amiért cserébe egy minden elemében klasszikus szerepjátékos élményben lehet részünk a Baldur's Gate nyomdokain.

Rebuild 3: Gangs of Deadsville: 1699 helyett 1090 forintért férhetünk hozzá átmenetileg a Northway Games szuper stratégiájához, melyben egy komplett várost kell felépítenünk a zombi-apokalipszisben.

Super Samurai Rampage: 590 helyett 379 forintért megy most Androidon a Super Samurai Rampage, melyben egy brutális bunyókat garantáló oldalnézetes akciózásban lesz részünk egy szamuráj irányításával.

App Store:

Street Fighter IV CE: ha imádod a klasszikus árkád bunyókat, akkor itt az idő, hogy beszerezd magadnak a Capcom által fejlesztett Street Fighter IV CE-t, amiért egy rövid ideig csak 699 forintot kérnek a készítők.

Survival: Man vs. Wild-Escape: teljesen ingyen megy most az App Store-on a Survival: Man vs. Wild-Escape, egy klasszikus szöveges kalandjáték, mely fejtörők és döntések segítségével ismertet meg minket egy különc túlélőkalanddal.

Magic Wand's Journey: hogy milyen szuper móka varázsolni, azt nagyszerűen megmutatja nekünk az átmenetileg ingyenesen letölthető Magic Wand's Journey, melyben egy öreg varázsló bűbájának segítségével teljesíthetjük a pályákat.
2 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Van mit leszednem, királyság! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Ó nagyszerű, kettőt is be tudtam húzni ami nem volt meg. mosolygó smiley

válasz erre