Napiapp ajánló (2018. július 6.)

2018. július 06.
9.0801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Farming Simulator 18: 1490 forint helyett mindössze 745 forintért zsebelheted most be magadnak minden idők egyik legjobb farmszimulátorát a mobilodra, melyben te is kipróbálhatod a virtuális gazdálkodást.

Broken Age: ha inkább egy szuper kis kalandjátékra vágysz, 1699 forint helyett most 690-ért megy a Play Áruházban a Broken Age, melyben két fiatal különböző, de végül mégis összefonódó történetét ismerheted meg.

Destroyer 2.0 Pro: 129 forint helyett teljesen ingyen tölthető most Androidra a Destroyer 2.0 Pro, egy minden elemében régi vágású oldalnézetes platformer, melyben a robotok elárasztották a várost, és a te feladatod lesz lenyomni őket.

App Store:

Demon's Rise 2: Lords of Chaos: miután az első részt számtalanszor leakciózták már, a Wave Light Games most 349 forintért kínálja nekünk a Demon's Rise folytatását is, mely jelenleg az egyik legjobb Diablo-klón a piacon.

Animus - Stand Alone: bár akciózva is drága, de 1490 forintot bőven megér a 10Birds külső nézetes akciójátéka, melyben konzolos minőségű grafika és brutális hack and slash küzdelmek várnak ránk egy sötét fantáziavilágban.

Drop The Chicken 2 The Circus: átmenetileg 349 forintért érheted el az iOS egyik legjobb agyromboló mobiljátékát, a Drop The Chicken folytatását, melyben ágyúból kilőtt csirkékkel kell ügyeskednünk és megoldanunk a fejtörőket.
2 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 3 hónapja és 14 napja

Ma nincs free, ma nincs nekem letöltés. röhögő smiley

válasz erre

ÁdámC-Ops

6 éve, 3 hónapja és 14 napja

Nem a legjobb nap, de a Farming Simulator jó annyiért!röhögő smiley

válasz erre