Napiapp ajánló (2018. július 9.)

2018. július 09.
8.4651
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

True Skate: ha imádsz deszkázni, akkor itt a remek alkalom, hogy 690 helyett teljesen ingyen beszerezz magadnak egy nagyon szuper deszkás játékot, a műfaj egyik legjobbjának tekinthető True Skate-et.

Photo Puzzles: egyszerű ugyan, mint az egyszer egy, de ha imádod a kirakóst, akkor itt az idő, hogy 999 helyett totál ingyen beszerezd magadnak a Photo Puzzles című appot, mely akár a saját képeidből is képes puzzle-t csinálni.

Tennis in the Face: 899 helyett 399 forintba kerül éppen egy szuper kis ügyességi játék, melyben egy teniszező oldalán az lesz a feladatod, hogy egyetlen labdával mindent szétzúzz a pályán.

App Store:

Driving Zone 2: ha egy szuper ingyenes autós játékot keresel magadnak, ne is kutakodj tovább, hiszen átmenetileg totál ingyen mérik az App Store-on a Driving Zone 2-t, mely az iOS egyik legjobb autós címeként maradt meg emlékeinkben.

Rescue the Enchanter: ha szereted a klasszikus kalandjátékokat, és imádod mellette a fantasy megközelítést is, akkor egy percig se várj a Rescue the Enchanter letöltésével, ami rövid ideig teljesen ingyen szedhető iOS-re.

A Boy and His Blob: mindössze 349 forintért mérik most az egyik legjobb NES klasszikus platformert, melyben egy fiú és a kis fehér kis golyóbisa oldalán várnak ránk szuper kis kalandok, amik garantáltan egy életre megragadnak az emlékeidben.
3 hozzászólás

Tommy

8 hónapja, 5 napja

True Skate nagy királyság, szedjétek!

válasz erre

fonemaker

8 hónapja, 5 napja

Nagyszerűek a mai akciók!

válasz erre

Mendez

8 hónapja, 5 napja

De jól indul ez a hét!

válasz erre