Napiapp ajánló (2018. június 1.)

2018. június 01.
6.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Demon's Rise: ha egy szuper kis Diablo-klónt keresel magadnak, töltsd le még ma Androidra a Demon's Rise-ot, amit 2199 forint helyett 269 forintért szerezhetsz be magadnak.

Oddworld: Stranger's Wrath: az összes Oddworld-játék akciós áron megy a Play Áruházban, így a nagyszerű Oddworld: Stranger's Wrath például 990 helyett nyavalyás 349 forintért zsebelhető be.

SOMEDAY: ha imádod a mély és filozofikus megközelítésű mobilos kalandjátékokat, most totál ingyen töltheted magadnak a SOMEDAY-t, melyben valóban elgondolkozhatsz az élet nagy dolgain.

App Store:

Oddworld: Stranger's Wrath: természetesen az App Store sem maradt Oddworld-leárazás nélkül, így itt is 349 forintért megy az Oddworld: Stranger's Wrath, de a sorozat többi tagja is hasonlóan jó áron mozog.

The Frostrune: rövid ideig 1090 forintért van iOS-re a The Frostrune, mely egy zseniális mobilos kalandként az északi mitológia csodáit állítja a középpontba.

Tile Rider: átmenetileg totál ingyen megy iOS-re a Tile Rider, Pavel Raliuk különleges versenyjátéka, melyben felső nézetből kell száguldoznunk a trükkös pályákon.
3 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 4 hónapja és 20 napja

Tile Ridernek nagyon örülök! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

6 éve, 4 hónapja és 20 napja

Nem rossz nap, bezsebelős így hétvégére! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 4 hónapja és 20 napja

Hát persze hogy az Oddworld nincs ingyen!!! röhögő smiley

válasz erre