Napiapp ajánló (2018. június 11.)

2018. június 11.
11.4051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Table Top Racing: 990 helyett 229 forintért megy most Androidon a Table Top Racing, a Micromachines hagyományait őrző szuper kis autóversenyzős mobiljáték, melyben aprócska gépekkel száguldozhatunk.

Toca Blocks: 299 forint helyett teljesen ingyen juthatunk most hozzá a Play Áruházból a Toca Blocks-hoz, mely egy egyedi világépítős alkotásként egy csipetnyi Minecraft-érzéssel is kecsegtet.

Mini Metro: ha mindig is szerettük volna megismerni a metróvonalak kialakításának menetét, 1590 forint helyett 699 forintért szerezhetjük be a mobiljátékot, mely éppen erről szól.

App Store:

White Night: mindössze 199 forintért csaphatunk le iOS-re a White Night című kalandjátékra, mely sajátos grafikai stílusa mellett egy autóbalesetet szenvedett férfi őrült történetéről szól egy elhagyatott kastélyban.

Lazaretto: 699 forint ellenében most rövid ideig nyomott áron szerezheted be magadnak az atmoszferikus túlélő horrorok egyik nagyágyújának titulált Lazarettót, aminél ijesztőbbet talán még soha nem láttál mobilon.

Island Delta: 199 forintra leárazva megy most egy rövid ideig iOS-en az Island Delta, mely a Noodlecake Studios alkotásaként egy szuper anti-gravitációs fegyverre felépített izometrikus akciójáték.
4 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Ó de szerény volt ma a felhozatal... szomorú smiley

válasz erre

peter97

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Nem az én napom úgy látom.

válasz erre

Chico

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Nem egy combos hétfő.

válasz erre

Mendez

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Ohh nincs ma free ajánlat iOS-re? meglepett smiley

válasz erre