Napiapp ajánló (2018. június 13.)

2018. június 13.
11.1761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Message Quest: ha imádod a point and click kalandjátékokat, akkor most van egy szuper hírünk, Androidra ugyanis 599 helyett totál ingyen tölthető a műfaj egyik nagyágyújaként ismert Message Quest.

Flip Trickster: szintén ingyen tehetjük rá a mancsunkat a Flip Tricksterre is, mely 349 forint helyett átmenetileg szabadon letölthető az őrült parkourozás szerelmeseinek dedikálva.

Little Inferno: 1599 helyett 890 forintra leárazva megy most a Play Áruházban a nagyszerű Little Inferno, melynél különlegesebb és minőségibb ügyességi kalandot ennyi pénzért garantáltan nem találsz.

App Store:

Trader's Way: ha egy igazi mazochista vagy, és egy mobiljáték részeként tennéd kockára a tőzsdén nem létező vagyonodat, a most ingyen letölthető Trader's Way részeként te is lehetsz a Wall Street farkasa.

HappyTruck: szintén ingyen kaparinthatjuk meg az App Store-ról a HappyTruck című ügyességi játékot, melyben egy kamiont kell irányítanunk a nyakatekert pályákon úgy, hogy lehetőleg ne hagyja el rakományát.

Icewind Dale: ha egy legendás szerepjátékra fájna a fogad, csapj le még ma az Icewind Dale-re, mert kihagyhatatlan áron, mindössze 1490 forintért mérik most az App Store kínálatában.
1 hozzászólás

Mendez

6 éve, 4 hónapja és 8 napja

HappyTruck nagy királyság, érdemes leszedni!

válasz erre