Napiapp ajánló (2018. június 18.)

2018. június 18.
10.7121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Baldur's Gate: Enhanced Edition: bár alig pár napja volt akcióban, a Beamdog most ismét olcsóbban adja a nagyszerű Baldur's Gate: Enhanced Edition szerepjátékot, melyért 3590 helyett csak 690 forintot kell fizetnünk.

Out There Chronicles - Ep. 2: 899 forint helyett 399 forintért mérik most az Out There Chronicles második epizódját, ami egy nagyszerű sci-fi kalandként egy elképesztően csodálatos világba kalauzol minket.

Warriors Super: Saiyan: 129 forint helyett teljesen ingyen juthatunk hozzá a Warriors Super: Saiyan című Dragon Ball mobiljátékhoz, amiben hatalmas oldalnézetes bunyókat folytathatunk az ismert karakterekkel.

App Store:

Element TD: teljesen ingyen csaphatunk le most egy rövid ideig az Element Studios zseniális tower defense játékára, mely a műfaj klasszikus sajátosságait az elemeket a középpontba állítva tálalja.

Return of the Zombie King: szintén teljesen ingyen megy egy rövid ideig a Return of the Zombie King című oldalnézetes platformer, melyben több mint 100 pályán egy igazán különleges élményben lesz részünk.

Pinball Breaker Forever: hogy ne szakítsuk meg a sort, rövid ideig most szintén totál ingyen megy iOS-re a Pinball Breaker Forever, mely a 80-as évek neonvilágát feldolgozó, klasszikus flipperként garantáltan a te szívedbe is belopja magát.
3 hozzászólás

peter97

6 éve, 4 hónapja

Egész király akciók vannak ma!

válasz erre

Direktor

6 éve, 4 hónapja

iOS most nagyon odavert Androidnak. Rohadt jó akciók vannak! meglepett smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 4 hónapja

Wow, egész jó nap! meglepett smiley

válasz erre