Napiapp ajánló (2018. június 20.)

2018. június 20.
10.4821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dandara: még szinte meg sem jelent, máris jelentősen leárazták a Dandara című alkotást, melyet 4699 helyett 2599 forintért tölthetünk, a főszerepben egy igazán különleges oldalnézetes platformerrel.

Bury me, my Love: 1090 forint helyett 125 forintért megy most a Playdius migráns-simogató kalandjátéka, ami így majdnem ingyen van, sajátos története és megoldásai miatt pedig ennyiért már kötelező vétel.

Into the Void: 1399 forint helyett teljesen ingyen megy most a Play Áruházban az Into the Void című sci-fi játék, melyben egy epikus sztori, valamint óriási űrcsaták várnak ránk futurisztikus űrhajók segítségével.

App Store:

Motorsport Manager Mobile 2: ha te is kipróbálnád magad egy autósport menedzsereként, akkor szerezd be most 349 forint ellenében a Motorsport Manager Mobile 2-t, amiben saját csapatot alapíthatsz és juttathatsz el a csúcsra.

Flight Unlimited X: amennyiben egy szuper repülőgépes szimulációt keresel iOS-re, máris megtaláltad, lévén itt a Flight Systems minőségű alkotása, a Flight Unlimited X, amit most átmenetileg 349 forintért szerezhetsz meg magadnak.

Flick Champions Classic: rövid ideig teljesen ingyen letölthető most az App Store-ról a Flick Champions Classic, avagy a mobiljáték, melyben kilenc nagyszerű sportágat ismerhetünk meg a focitól kezdve, a hokin át a teniszig bezárólag.
2 hozzászólás

Mendez

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Egész jó ajánlatok jutottak mára is. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Androidra de durván jó akciók vannak ma! meglepett smiley

válasz erre