Napiapp ajánló (2018. június 22.)

2018. június 22.
10.6181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

I am Bread: 1399 helyett 899 forintért kínálja őrült kenyérszimulátorát a Bossa Studios csapata, amiből kideríthetjük, hogy milyen is egy kenyér élete, amíg szendviccsé alakul.

Surgeon Simulator: ha mindig is orvos akartál lenni, akkor próbáld ki most 899 forintra leárazva a Surgeon Simulator-t, mely szintén a Bossa Studios-hoz kapcsolódik, ezáltal nem kell túl komolyan venni.

Super Dangerous Trap: 129 forint helyett teljesen ingyen le tudjuk tölteni magunknak a Super Dangerous Trap című klasszikus platformert, melynek lényegét egy sor izgalmas játékelemmel dobtak fel a fejlesztők.

App Store:

Bottom of the 9th: mindössze 699 forint ellenében egy nagyon szuper kis baseball játékot szerezhetünk be iOS-re, aminek középpontjába a kártyagyűjtögetés, a kockadobás és egy különc szabályrendszer került.

FTL: Faster Than Light: szintén 699 forintért megy most az App Store-ron az FTL: Faster Than Light, a PC-ről érkezett díjnyertes űrhajós stratégia, mely túlzás nélkül a legjobb lesz a maga műfajában.

Office Story: teljesen ingyen letölthető most iOS-re az Office Story, mely a hivatalos leírás szerint egy üzleti szimulátorként jellemezhető, amiből rengeteg hasznos dolgot tanulhatunk akár a pénzügyi életéről, akár egy cég irányításáról is.
1 hozzászólás

fonemaker

6 éve, 3 hónapja és 6 napja

Ejj, mai nem valami jó felhozatal. szomorú smiley

válasz erre