Napiapp ajánló (2018. június 25.)

2018. június 25.
10.3661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The House of Da Vinci: 1699 helyett 1099 forintba kerül a Play Áruházban a kalandjáték, melyben Da Vinci házában nyílik lehetőségünk ügyeskedni és okoskodni egy kicsikét a The Room-sorozat mintájára.

Worms 2: Armageddon: 1490 helyett 899 forintért kapjuk meg Androidra a legendás Worms 2: Armageddon-t, ami mellett az összes Worms-játékot leértékelték, sőt az App Store-on is élhetünk az akcióval.

Neon Chrome: ha szereted a top down shootereket, akkor most kihagyhatatlan áron, 2190 helyett 399 forintért gyűjtheted be magadnak a műfaj egyik mobilos nagyágyúját.

App Store:

Moto Race Pro: a Trials-sorozat mintájára profi motoros kaszkadőrködés részesévé válhatsz most a Moto Race Pro keretein belül, amit azért érdemes lehúznod magadnak, mert átmenetileg teljesen ingyen elérhető.

Penarium: amennyiben te is szívesen kipróbálnád magadat egy cirkuszi arénában, akkor itt a remek alkalom, lévén 349 forintra leárazva megy a Penarium, melyben változatos pályák egész sorát kell teljesítenünk.

Sheltered: ha mindig is szerettél volna megismerni egy poszt-apokaliptikus katasztrófamenedzsmentet, akkor szerezd be most rövid ideig 699 forintért a Sheltered című alkotást iOS-re, mert műfajában egyedülálló.
2 hozzászólás

SamsungFan

6 éve, 3 hónapja és 26 napja

Mára nekünk nem jutott ingyenes sajnos... szomorú smiley

válasz erre

Bencus86

6 éve, 3 hónapja és 26 napja

Neon Chrome ennyiért ajándék! meglepett smiley

válasz erre