Napiapp ajánló (2018. június 27.)

2018. június 27.
8.2721
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Heroes of Kalevala: szerezd be most 1499 helyett 399 forintért a nagyszerű Heroes of Kalevala című mobiljátékot, melyben Kalevala csodás fantáziavilágában a saját településed felépítése és menedzselése lesz a feladatod.

Deep Dungeons of Doom: bár nem nagy kedvezmény, de 699 helyett 469 forintért szerezheted be magadnak a Deep Dungeons of Doom című dungeon crawlert, mely nagyszerű élményekkel és elragadó pixel art grafikával vár majd rád.

Still Here: a Still Here az egyik legcukibb mobilos kalandjáték, amit 1199 helyett 409 forintért gyűjthetünk be magunknak, a főszerepben egy aprócska teremtmény, Pip kalandjával, akivel repkedve kell megmentenünk barátainkat.

App Store:

Cat Quest: máris akciós áron szerezhetjük be magunknak a zseniális Cat Quest című kalandot, mely a legendás Zelda-sorozat mintájára építette sikerét, és most csak 699 forintba kerül.

Day of the Tentacle Remastered: szintén 699-ért megy most az App Store-on a Day of the Tentacle Remastered, az egyik legendás Lucasarts kaland felújított változata, ami egy igazán klasszikus kalandként nem igényel tőlünk cégért.

Getting Over It: a Getting Over It az utóbbi évek egyik legőrültebb mobiljátéka, melyben egy üstbe szorult félmeztelen kalapácslóbáló férfi irányításával kell hegyeket másznunk, most átmenetileg 1090 forint ellenében.
2 hozzászólás

SamsungFan

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hát ma nem erőltették meg magukat!

válasz erre

ferencziakos

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

A félmeztelen inkább féltestű!

válasz erre