Napiapp ajánló (2018. június 29.)

2018. június 29.
8.4581
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hitman Sniper: teljesen ingyen szerezheted most be magadnak a 47-es ügynök mesterlövészkedős kalandjait feldolgozó Hitman Sniper-t, amit 369 forintról árazott le a Square Enix.

The Hunt for the Lost Treasure: ha imádod a szuper kalandjátékokat, 990 helyett teljesen szabadon férhetsz hozzá a The Hunt for the Lost Treasure című alkotáshoz, melyben egy elveszett kincs nyomába eredhetsz.

Rusty Lake Hotel: ha imádod az igazán különleges, már-már őrült kalandjátékokat, akkor 599 helyett most 409 forintért tölthetjük le a Rusty Lake Hotelt, ami nem egy nagy kedvezmény, de ennyiért érdemes élni vele.

App Store:

Ninjas Infinity: átmenetileg totál ingyen megy iOS-re a Ninjas Infinity című 2D-s nindzsás akciózás, melyben csodaszép helyszínek, végtelen küzdelmeket garantáló arénák és boss harcok várnak ránk.

Construction Simulator 2: 349 forintra leárazva juthatunk hozzá most egy rövid ideig a Construction Simulator 2-höz, melyben az építkezések világát ismerhetjük meg, miközben tucatnyi munkagépet vehetünk irányításunk alá.

1849: 699 forintért juthatunk hozzá iOS-re a SomaSim nagyszerű városépítős stratégiájához, mely 1849 címmel az egykori aranyláz korába repít el minket egy szuper menedzsment-játékkal a főszerepben.
2 hozzászólás

fonemaker

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nagyon jó játékok kerültek ma a kínálatba!

válasz erre

SamsungFan

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hitman Sniperre nem is emlékszem, mikor volt utoljára fizetős!

válasz erre