Napiapp ajánló (2018. június 4.)

2018. június 04.
12.4751
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

BATTLESHIP: 319 forint helyett teljesen ingyen tölthetjük le magunknak Androidra a BATTLESHIP című alkotást, mely a klasszikus torpedó élményét hozza el közénk egészen modern köntösben.

School Dungeons: ha imádod a régi vágású szerepjátékokat, melyek a modern korban játszódnak, a School Dungeons most feltétlenül érdemes a kipróbálásra, hiszen 309 forint helyett totál ingyen van egy rövid ideig.

Element TD: hogy ne szakítsuk meg a sort, utolsóként is egy ingyenes címet, egy szuper kis tower defense stratégiát hoztunk nektek, melyet Element TD címmel 319 forintról 0 forintra leárazva élvezhetünk kicsikét.

App Store:

Dogfight Elite : a többjátékos repülőgépes akciózások kedvelői most totál ingyen tölthetik maguknak iOS-re a Dogfight Elite című alkotást, melyben az első- és a második világháború legismertebb gépeivel csaphatunk össze a pályákon.

Towaga: szintén totál ingyen csaphatunk le az App Store-ról a Towaga című alkotásra is, mely egy elképesztően gyors akciókat kínáló 2D-s árkád lövöldeként egy mesteri mágust állít a főszerepbe.

Hyperforma: átmenetileg 349 forintért mérik az App Store-on a Hyperforma című alkotást, mely egy futurisztikus árkád alkotásként egészen sajátos élményekkel és megjelenéssel is kecsegtet számunkra.
5 hozzászólás

Mendez

1 éve, 16 napja

Kicsit sok a "totál" a mai napp. Towaga király amúgy nagyon.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 16 napja

De szuper kis felhozatal!!!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 16 napja

Androidosoknak igen fincsi nap a mai.

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 16 napja

Köszi, "bevásárolva"!

válasz erre

KenGuruL

1 éve, 16 napja

Jujj a Bettleship de csal.

Easy-ben, össze vissza lövöldöz. De a játék vége felé, egyszer csak két hajómat ( 5 és 3 ) is hiba nélkül kilővi.

De azért köszi. És a többit is amit eddig adtatok nekem .

válasz erre