Napiapp ajánló (2018. június 6.)

2018. június 06.
12.9511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Pigs In War: a három kismalac történetét sokszor és sok helyen feldolgozták már, azonban a Play Áruházból 399 forint helyett ingyen letölthető Pigs in War most minden eddiginél harciasabban prezentálja a dolgot.

Planescape: Torment: Enhanced Edition: 3590 forint helyett 1299 forintba kerül minden idők egyik legjobb klasszikus szerepjátékának mobilos változata, amit ennyi pénzért egyenesen vétek lenne kihagyni.

D&D Lords of Waterdeep: ha imádod az új ötleteken alapuló, D&D univerzumos szerepjátékokat, melyek a klasszikus társasjátékokkal ötvöződnek, töltsd le most magadnak 3490 forint helyett 1390 forintért a D&D Lords of Waterdeep-et.

App Store:

Shuyan Saga: átmenetileg teljesen ingyen letölthető iOS-re a Shuyan Saga, egy különleges akciójáték, melyben a képregényes ábrázolásmód a kung fu legjobb elemeivel találkozik.

Magic Wand's Journey: szintén ingyen megy az App Store-on a varázslásra kiélezett platformerek szuper élményét relaxáló és meditatív zenével ötvöző Magic Wand's Journey, amire érdemes ennyiért ránézni.

Paul Pixel - The Awakening: most egy rövid ideig 349 forintba kerül csak iOS-re a point and click kalandjátékok legszebb hagyományait idéző Paul Pixel - The Awakening, mely retro grafikával és zenékkel kínál nekünk egy igazán felejthetetlen sztorit.
2 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 3 hónapja és 22 napja

Shuyan Saga igen királynak néz ki!

válasz erre

zsenikém

6 éve, 3 hónapja és 22 napja

Nagyszerű iOS nap. mosolygó smiley

válasz erre