Napiapp ajánló (2018. június 8.)

2018. június 08.
12.8841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Sago Mini Farm: 600 forint helyett totál ingyen megy most a Play Áruházban egy szuper kis farmos mobiljáték, mely kicsit talán gyermekded, és talán a legkisebbeknek szól, de nekik legalább tuti jó móka.

Dragon Slayer: 479 forint helyett ingyenessé tették Androidon a Dragon Slayer című csapatos szerepjátékot is, melyben kis hőseink oldalán a legkülönfélébb teremtmények ellen vonulhatunk harcba.

Hexasmash 2: ha egy szuper kis ügyességi játékot keresünk Androidra, 590 helyett teljesen ingyen telepíthetjük magunknak a Hexasmash 2-t, melyben őrült pályákon kell golyókat lövöldöznünk, ezzel legyűrve a különböző akadályokat.

App Store:

PewDiePie: Legend of the Brofist: 349 forintra leárazva gyűjthetjük be magunknak rövid ideig a kedvelt Youtuber, PewDieDie saját mobiljátékát, melyben szinte minden stílus ötvöződik egy őrült koncepció részeként.

Ironworm: szintén 349 forintért szerezhetjük be magunknak a 10tons Ltd nagyszerű és látványos fizika alapú platformerét, melyben egy fémféreg felett vehetjük át az irányítást őrült kalandokban.

Tiny Tanks!: totál ingyen megy most iOS-en a szuper tankcsatákat a középpontba állító, rajzfilmes grafikával ellátott Tiny Tanks!, ami egy- és többjátékos élményekkel kínálja nekünk a szuper páncélos ütközeteket.
2 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 4 hónapja és 13 napja

Nézzenek oda, Androidosoknak ma micsoda kánaán! meglepett smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 4 hónapja és 13 napja

Tiny Tanks múltkor is volt, de szedjétek akinek nincs meg, rohadt jó élmény! röhögő smiley

válasz erre