Napiapp ajánló (2018. május 14.)

2018. május 14.
7.1551
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Hunt for the Lost Treasure: 990 helyett most teljesen ingyen csaphatunk le Androidra a The Hunt for the Lost Treasure-re, aminek részeként egy klasszikus point and click kalandjátékban egy elveszett kincs nyomába eredhetünk majd.

Motorsport Manager Mobile 2: 1390 helyett 790 forintért megy pár napig a Motorsport Manager Mobile 2, vagyis minden idők legjobb motoros menedzserjátéka, melyben saját motorosunk és csapatunk útjait egyengethetjük.

Assassin's Creed Identity: 699 forintról 399 forintra leárazva tudjuk letölteni most magunknak a Play Áruházból az Assassin's Creed Identity-t, minden idők legjobb mobilos Assassin's Creed-játékát, melyben ismét az olasz reneszánsz idején vandálkodhatunk.

App Store:

This War of Mine: 699 forintra leárazva tudjuk begyűjteni most a 11bit Studios által megálmodott This War of Mine-t, mely minden idők egyik legalaposabb játékaként soha nem látott formában mutatja meg a háború borzalmait.

Menacing Maze: éld túl és menekülj el, nagyjából ennyi a lényege a különc nindzsacica kalandjait feldolgozó Menacing Maze-nek, melyet most egy rövid ideig teljes egészében ingyen letölthetsz magadnak iOS-re.

Findit - 200 Pictures: ha te is imádod a különbségkereső játékokat, akkor töltsd le most magadnak teljesen ingyen az App Store egyik legjobbját, melyben mintegy 200 kihívásokkal teli kép között keresgélheted a különbségeket.
5 hozzászólás

peter97

11 hónapja, 6 napja

Nem is annyira rossz ajánlat ez a mai.

válasz erre

Chico

11 hónapja, 6 napja

Ez a findit nem is olyan ****.

válasz erre

ÁdámC-Ops

11 hónapja, 6 napja

Kár, hogy AC nincs leárazva App Storeban.

válasz erre

zsenikém

11 hónapja, 6 napja

Ez a nindzsamacska nagyon király.

válasz erre

Mendez

11 hónapja, 6 napja

This War of Mine ajándék ennyiért. Rohadt jó game.

válasz erre