Napiapp ajánló (2018. május 16.)

2018. május 16.
6.7511
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hitman Sniper: egy rövid ideig bárki ingyen letöltheti magának - 369 forint kifizetése helyett - a nagyszerű Hitman Snipert Androidra, melyben a kopasz titkos ügynök oldalán mesterlövészekként szedhetjük le áldozatainkat.

Sea Car Racing: 329 forint helyett szintén ingyen húzhatjuk be magunknak a nagyszerű Sea Car Racing versenyjátékot, melyben nyakatekert, ugratókkal megpakolt, tengerre épült pályákon kell nagyokat száguldoznunk úgy, hogy ne huppanjunk bele a vízbe.

Rebuild: 1090 forint helyett 279-ért illeszthetjük gyűjteményünkbe most a Rebuild című poszt-apokaliptikus stratégiát, melyben megmutathatjuk, hogy milyen túlélők lennénk, ha a világot letarolnák a zombik.

App Store:

Hunting USA: 349 forintra leárazva szerezhetjük be magunknak most pár napig minden idők legjobb mobilos vadász szimulátorát, melyben az USA legvadabb tájain lövöldözhetünk medvékre, szarvasokra, hegyi oroszlánokra, valamint egy sor más kis- és nagyvadra.

Solitairica: szintén 349 forintért megy most rövid ideig a Solitairica, egy nagyszerű kártyás RPG, melyben minden egyes csatát a jól ismert passziánsz sajátosságaira építettek fel a fejlesztők.

Don't Die, Mr. Robot!: hogy ne szakítsuk meg a sort, szintén 349 forintért kínálják most iOS-re a Don't Die, Mr. Robot!-ot, ami egy vérbeli árkád shoot em up lett, a főszerepben egy robottal és több kilónyi gyümölccsel.
2 hozzászólás

SamsungFan

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Kettőt is behúztam!

válasz erre

peter97

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Android most sokkal jobba ajánlatokat kapott!

válasz erre