Napiapp ajánló (2018. május 18.)

2018. május 18.
6.6541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dragon Warriors: Ball Z: 129 forint helyett teljesen ingyen letöltheti magának bárki az egyik retro Dragon Ball mobiljátékot Androidról, melyben a jól ismert szereplők oldalán bonyolódhatunk bele intenzív oldalnézetes küzdelmekbe.

Baldur's Gate II: Enhanced Edition: 3590 forint helyett 690 forintért megy most a Play Áruházban a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, minden idők egyik legjobb PC-s szerepjátéka, amit egyszerűen vétek lenne ennyiért kihagyni.

Ravensword: Shadowlands: talán még soha nem volt ennyire olcsó, hiszen 2299 helyett 339 forintért megy most Androidra a Crescent Moon Games nagyszerű 3D-s szerepjátéka, melyben hősünk oldalán félelmetes teremtményekkel harcolhatunk.

App Store:

Get 'Em: átmenetileg ingyen lehúzhatjuk magunknak iOS-re a Get 'Em című mobiljátékot, melyben az lesz a feladatunk, hogy harci kutyák irányításával elkapjuk a városban ólálkodó bűnözőket.

Space Story: ha egy szuper kis űrstratégiára vágysz, egy pillanatig se habozz a Space Story letöltésével, hiszen itt mindent megtalálsz, ami kell - harc, kereskedelem, felfedezés, bányászat és totális háború.

Aureus Prime: amennyiben szereted match-3 puzzlerekkel eltölteni az időt, próbáld ki a most ingyen letölthető Aureus Prime-ot, melyben alaposan megnehezíti a dolgodat, hogy a pálya jelentős részét árnyék borítja.
3 hozzászólás

peter97

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Uhh az iOS felhozatal milyen komoly ma!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Elég sok ma az ingyenes cucc, már nézem is őket!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Azt a Space Storyt nagyon tolnám droidon is!

válasz erre