Napiapp ajánló (2018. május 2.)

2018. május 02.
6.6421
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Rima: The Story Begins: 1499 helyett totál ingyen letölthető most Androidra a nagyszerű Rima: The Story Begins című oldalnézetes metroidvania, mely varázslatos hangulattal és csodaszép megjelenéssel kínál nekünk sok-sok ügyeskedést az Ori and the Blind Forest mintájára.


Beneath the Basement
: 399 helyett szintén ingyen van most az egyik legjobb Limbo-klónként emlegetett Beneath the Basement, egy igencsak sötét, erősen árnyékolt oldalnézetes kaland, melyben megannyi akadály teljesítése vár ránk a pályákon.

AceSpeeder3: ha imádod a WipeOut-sorozatot, akkor most csapj le az AceSpeeder3-ra, mely 299 helyett teljesen ingyen telepíthető Androidra, és teljes egészében a legendás futurisztikus száguldás élményeit adja vissza a képernyőn.

App Store:

Star Wars Pinball 6: teljesen ingyen csaphatunk le most egy rövid ideig a nagyszerű Star Wars Pinball 6-ra, melyben flipperes formában élhetjük át a Star Wars-sorozat ötödik és hatodik részében látott pillanatokat.

Kathy Rain: mindössze 699 forintért lehetőségünk nyílik megvenni iOS-en a Kathy Rain című kalandjátékot, melyben egy túlbuzgó újságírónő izgalmas nyomozását ismerhetjük meg a mi irányításunk alatt.

911 Operator: ha mindig is szívesen kipróbáltad volna magadat a segélyhívó munkatársaként - mert miért ne -, akkor töltsd le most átmenetileg mindössze 1499 forintért a 911 Operator-t, melyben az lesz a feladatod, hogy mindig a megfelelő helyre és a megfelelő időben küldj segítséget a bajba jutottaknak.
2 hozzászólás

Mendez

9 hónapja, 6 napja

Az lenne az igazi akció ha időnként egy két asztalt is adnának a pinball mellé a srácok.

válasz erre

zsenikém

9 hónapja, 6 napja

Nem egy combos nap.

válasz erre