Napiapp ajánló (2018. május 21.)

2018. május 21.
7.4121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Fahrenheit: Indigo Prophecy: 3531 forint helyett 690 forintért megy most Androidon egy kis ideig David Cage és a Quantic Dream legendás, filozófiai mélységekig hatoló konzolos kalandjátéka, avagy a Fahrenheit: Indigo Prophecy, amit vétek lenne ennyiért kihagyni.

Grid Defense: 690 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most Androidon a Grid Defense című alkotásra, ami egy nagyszerű tower defense stratégiaként szórakoztat minket a pályákon, miközben a cél az, hogy megépítsük a tökéletes védelmet.

Bill Ball Boll: 289 helyett teljesen ingyen csaphatunk most le a Bill Ball Boll-ra, egy különc ügyességi játékra, melyben az égi királyságot szolgálva kell teljesítenünk a pályákat a klasszikus tic-tac-toe sajátosságaival.

App Store:

The Firm: rövid ideig féláron, mindössze 349 forintért tudjuk beszerezni magunknak iOS-re a The Firm címre hallgató mobiljátékot, melyben lehetőségünk nyílik majd átvenni az irányítást egy komplett vállalat felett.

Lightstream Racer: ha szeretjük a futurisztikus versenyjátékokat, most átmenetileg 349 forintért szerezhetjük be magunknak a Lightstream Racer-t, egy antigravitációs autókra épített szélvészgyors versenyjátékot, amit akár a kiterjesztett valóságban is élvezhetünk.

Find the Ball: amennyiben szeretnétek elütni az időt valamivel a haverokkal a suliban vagy a munkahelyen, a Find the Ball, avagy a klasszikus "itt a piros, hol a piros" alapjain nyugvó mobiljáték tökéletes lesz ehhez, méghozzá most teljesen ingyen.
3 hozzászólás

Femobilos

6 éve, 4 hónapja

Nem egy erős nap, de ajándék lónak ne nézd a fogát! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 4 hónapja

AppStore ma nem a legcombosabb, ez az itt a piros hol a piros nem annyira hoz lázba. röhögő smiley

válasz erre

ÁdámC-Ops

6 éve, 4 hónapja

Google Play ma egy picit jobb! Az a Fahrenheit elég jól megérné!röhögő smiley

válasz erre