Napiapp ajánló (2018. május 23.)

2018. május 23.
6.8121
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Amazing Spider-Man 2: ha imádjuk Pókember kalandjait, akkor most 1570 forint helyett mindössze 599 forintért szerezhetjük be magunknak a nagyszerű The Amazing Spider-Man 2-t, amiben Póki oldalán egy felejthetetlen kalandban lehet részünk.

SnakeScout: ha szeretted a klasszikus Nokia-telefonok Snake-játékát, akkor most szerezd be magadnak 599 helyett teljesen ingyen a SnakeScout-ot, aminek részeként teljesen modern élmények várnak rád egy kis kígyó oldalán.

Kingdom Rush Origins: 990 helyett 339 forintba kerül most átmenetileg az Android egyik legjobb tower defense műfajú stratégiája, mely a díjnyertes sorozat legújabb tagjaként a stílus legszebb hagyományait idézi fel előttünk.

App Store:

Minesweeper XL: ha imádtad annak idején a korai Windows operációs rendszereken a klasszikus Aknakeresőt, akkor töltsd le most teljesen ingyen iOS-re a Minesweeper XL-t, ami ugyanazt az élményt kínálja nekünk, mint az egykori legenda.

Home Sheep Home 2: egy rövid ideig 349 forintért férhetünk hozzá az App Store-on a Home Sheep Home 2 című trükkös ügyességi játékhoz, melyben néhány őrült birka felett vehetjük át az irányítást, hogy teljesítsük a különböző feladatokat.

Potion Explosion: ha mindig is érdekelt a kémikusok nehéz élete, akkor töltsd le most rövid ideig 349 forintért a Potion Explosion-t, melyben te is könnyedén keverhetsz magadnak akár robbanószert is.
2 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 1 hónapja

Spiderman amúgy ennyit is ér. 1600 Ft az nagyon durva ár érte.

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 1 hónapja

Aknakereső!!!!! Ide vele!

válasz erre