Napiapp ajánló (2018. május 25.)

2018. május 25.
6.9241
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Game Studio Tycoon 3: 1390 forint helyett teljesen ingyen kipróbálhatod most, hogy milyen érzés egy saját játékfejlesztő stúdiót vezetni és irányítani, méghozzá egy összetett menedzserjátékban.

Siege of Dragonspear: 3790 helyett 1890 forintba kerül a Play Áruházban a Siege of Dragonspear, az egyik legjobb D&D univerzumos szerepjáték, mely olyan klasszikusokat idéz meg a képernyőn, mint a nagyszerű Baldur's Gate.

Warrior Chess: 699 forintról 269 forintra leárazva megy most a Warrior Chess, mely ránézésre talán csak egy egyszerű sakkjáték, azonban a gyakorlatban lényegesen több és különlegesebb is annál.

App Store:

Star Wars: Knights of the Old Republic: átmenetileg 1790 forintért tudjuk letölteni magunknak a Bioware legendás Star Wars szerepjátékát, mely ezért a pénzért egyenesen ajándéknak tekinthető.

Jade Empire: Special Edition: a KOTOR-hoz hasonló jelzőkkel illethetnénk a Jade Empire-t is, mely a Bioware egyik nagyszerű alkotásaként 1790 forintba kerül, ami nevetséges összeg egy ázsiai hatásokat felvonultató akció-szerepjátékért.

Vietnam...'65: szintén 1790 forintért megy most iOS-re a Vietnam...'65 című stratégia, ami a klasszikus RTS-ek legszebb élményét állítja a középpontba, a főszerepben a vietnami háború legismertebb bevetéseivel és történéseivel.
2 hozzászólás

ÁdámC-Ops

1 éve, 26 napja

Hmmm..... nem valami olcsó és jó nap! De nembaj, kell ilyen is néha

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 26 napja

Ez az 1790 azért elég durva ma.

válasz erre