Napiapp ajánló (2018. május 28.)

2018. május 28.
6.4811
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Night of the Full Moon
: ha imádod a kártyás mobiljátékokat, szerezz be most 599 forint helyett teljesen ingyen egy különleges darabot, aminek középpontjába a Piroska és a farkas című mese került.

FoxyLand: 349 forint helyett szintén ingyen megy Androidon a FoxyLand, egy szuper kis rókás platformer, mely maximálisan a stílus hőskorát idézi.

60 Seconds! Atomic Adventure: 1299 forintról 329 forintra leárazva juthatunk hozzá egy rövid ideig ehhez a különc poszt-apokaliptikus kalandjátékhoz, amiben minden esetben alig 60 másodpercünk lesz a túlélésre.

App Store:

True Skate : éld át az igazi gördeszkázás élményét a mobilodon most minden eddiginél realisztikusabb formában, sőt mi több, egy rövid ideig még pénzt sem kell kiadnod rá, mert teljesen ingyenes lett.

Let's Foosball: ha egy jó focis játékot keresel mindössze 349 forintért, ami hasonlít a klasszikus csocsóhoz, akkor ne is keress tovább, a Let's Foosball garantáltan jó választás lesz.

The Minims - A New Beginning: a The Minims egy rendkívül cuki kis 3D-s point and click kaland, melyben a különc kis lények oldalán és világában kell átélnünk egy igazán sajátos kis történetet.
2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 23 napja

Elég jók most az ingyenesek is.

válasz erre

peter97

1 éve, 23 napja

True Skate igen jó, főleg ingyen!

válasz erre