Napiapp ajánló (2018. május 30.)

2018. május 30.
6.3321
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

CELL 13: a megszokott 239 forintos ár helyett most totál ingyen csaphatunk le a CELL 13 című ügyességi játékra Androidon, melyben folyamatosan nehezedő feladatok egész sora vár majd ránk.

Braveland Wizard: 499 forint helyett 129 forintba kerül az egyik legjobb Androidos körökre osztott stratégia, melyben a klasszikus Heroes élményeit idézhetjük fel orkokkal, szellemekkel és nomádokkal harcolva.

Braveland Pirate: ha megtetszett a Braveland Wizard, most 169 forintért letöltheted magadnak a sorozat kalózos mellékszálát is, melyben ugyanolyan élmények, csak éppen kalózos koncepció vár ránk.

App Store:

Roll Turtle: 199 forintba kerül most egy rövid ideig a Roll Turtle az App Store-on, mely egy fantasztikus, akcióban dúslakodó ügyességi platformerként egy teknőspapát állít a főszerepbe, akinek minden pályán meg kell mentenie gyermekeit.

Shred! 2: a bicajos mutatványozás szuper dolog, pláne egy mobiljátékban, ahol nem verjük le a lábunkat, szóval ha imádod a műfajt, most 1090 forintért beszerezheted magadnak az egyik legjobbat.

Myths of the World: Born of Clay and Fire: egy rövid ideig 1090 forintért megy az App Store-on a Big Fish egyik szuper tárgykeresős kalandja, melyben egy szokásosan összetett, fejtörőktől hemzsegő sztorit ismerhetünk meg egy csodás fantáziavilágban.
3 hozzászólás

Mendez

1 éve, 21 napja

Myths of the World ha fele ennyi lenne, már szedném is. De így nekem drága.

válasz erre

Gólem

1 éve, 21 napja

Hmmm ritka, de most Android jobb.

válasz erre

Chico

1 éve, 21 napja

Drágák a mai cuccok.

válasz erre