Napiapp ajánló (2018. május 4.)

2018. május 04.
7.3461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Star Wars: KOTOR: 3199 helyett 1599 forintba kerül most a Star Wars Nap alkalmából minden idők legjobb Csillagok Háborúja szerepjáték, mely bár nem egy friss alkotás, ellenben mindmáig megállja a helyét a kérdéses univerzum kedvelőinél.

Star Wars Pinball 6: 699 helyett teljesen ingyen tudjuk beszerezni magunknak a Star Wars Pinball 6-ot, mely szintén az említett Star Wars Nap alkalmából lett szabadon letölthető, így ennél olcsóbban már hozzá sem férhetnénk ehhez a nagyszerű flipperhez.

Sounds of Nightmare: 999 forintról 379 forintra leárazva megy most a Play Áruházban a Sounds of Nightmare című oldalnézetes kaland, melyben a Megadeth zenekar gitárosát irányítva randalírozhatunk egy sötét metalvilágban, félelmetes szörnyek ellen harcolva, kitűnő háttérzenékkel a fedélzeten.

App Store:

MadOut Open City: féláron megy most az App Store-on a MadOut Open City, egy a korai Need for Speed-játékokat idéző vagány autóverseny, amit egyedül, de a kooperatív módnak hála akár egy barátunk társaságában is élvezhetünk majd.

Ice Lakes: bár a lékhorgászatnak inkább a tengerentúlon van nagy hagyománya, azonban 1090 forintért most lecsaphatsz az Ice Lakes című mobiljátékra, amivel akár a legmelegebb nyári időszakban is hódolhatsz szenvedélyednek.

Chimeras: The Signs of Prophecy: ha inkább a klasszikus tárgykeresős és fejtörőkön alapuló kalandjátékokat részesítenéd előnyben, akkor szerezd be magadnak most szintén 1090 forintért a Chimeras: The Signs of Prophecy-t, melyben egy eljövendő apokalipszis megállításában kell segédkeznünk.
4 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 4 hónapja és 26 napja

iPhoneosoknak ma elég gyenge. szomorú smiley

válasz erre

Femobilos

6 éve, 4 hónapja és 26 napja

iOS nem valami jó ma.

válasz erre

Chico

6 éve, 4 hónapja és 27 napja

SW KOTOR nagyon megéri ennyiért még mindig. Az egyik legjobb SW játék ever.

válasz erre

Gólem

6 éve, 4 hónapja és 27 napja

Pinball első pályával szerintem mindig ingyenes. Akkor lenne extra ha valamelyik pálya is ingyen lenne mellé.

válasz erre