Napiapp ajánló (2018. május 7.)

2018. május 07.
5.0481
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Defense Zone 2 HD: 890 helyett teljesen ingyen tölthetjük le magunknak a Defense Zone 2 HD-t Androidra, mely az egyik legjobb tower defense stratégiaként minden pályán csak annyit kér tőlünk, hogy kialakítsuk a tökéletes védelmi vonalat.

Lost Journey: 129 forint helyett szintén ingyen szerezhetjük be magunknak a Dreamsky által megálmodott Lost Journey című oldalnézetes platformert, melyben egy kislány oldalán a legkülönfélébb akadályokat teljesíthetjük a pályákon.

Icewind Dale: Enhanced Edition: 3590-ről 999 forintra leárazva szerezhetjük meg magunknak minden idők egyik legjobb szerepjátékát, a legendás Icewind Dale felújított változatát, mely az egyik legjobb, ami valaha a D&D univerzumban készült.

App Store:

Kathy Rain: 699 forintra leárazva tudjuk begyűjteni most magunknak iOS-re a Kathy Rain című retro kalandjátékot, melyben egy kíváncsiskodó újságíró oldalán szeretett nagyapánk halálának rejtélye után indulunk.

Feed the Rats: ismét ingyen megy most iOS-re a Feed the Rats című ügyességi játék, mely hihetetlenül valószerű grafikával kínálja élményét, aminek a lényege röviden csak ennyi: pusztítsd el a tereptárgyakat úgy, hogy a sajt végül Raymond, a patkány kezében landoljon.

Tile Rider: szintén ingyen csaphatunk le most egy rövid ideig a Tile Raider-re, melyben felső nézetből vehetjük át az irányítást egy kisautó felett, miközben a trükkös és kalandos pályákon próbálunk navigálni vele.
3 hozzászólás

ferencziakos

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nagyon jó akciók!

válasz erre

Mendez

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nagyszerű ajánlatok!

válasz erre

zsenikém

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Vannak ingyenesek, ráadásul olyan ami nekem nincs meg úgyhogy juhéééj!

válasz erre