Napiapp ajánló (2018. május 9.)

2018. május 09.
5.7751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Monument Valley: túlzás nélkül a nap híre, hogy az ustwo games 1390 forint helyett teljesen ingyen letölthetővé tette a nagyszerű Monument Valley-t, így Androidon most nektek is lehetőségetek nyílik kipróbálni az utóbbi évek egyik legjobb és legkülönlegesebb mobiljátékát.

Old Man's Journey: 1790 helyett 1199 forintba kerül a nagyszerű Old Man's Journey, melyben egy öregember nagyszerű kalandját követhetjük nyomon rendhagyó játékmenet és filozófiai körítés társaságában.

The Inner World - The Last Wind Monk: ha imádod a prémium kategóriás kalandokat, 1790 forintról 990 forintra leárazva kaphatod meg a The Inner World - The Last Wind Monk-ot a Play Áruházból, mely elragadó körítéssel, szuper kis történettel és sok-sok fejtörővel sokkol.

App Store:

Merge HD: teljesen ingyen tolják most iOS-re egy rövid ideig a Merge HD névre keresztelt cuki mobiljátékot, melyben halálosan egyszerű élmények várnak ránk, a lényeg ugyanis csak annyi lesz, hogy elkenjük a képernyőn a különféle vírusok és kártevők mosolyát.

Volt: vicces 99 forintra leárazva kaparinthatjuk meg magunknak most az App Store-ról a Volt című oldalnézetes platformert, melyben minden egyes pályán az lesz a feladatunk, hogy az akadályok legyűrésével kiszabaduljunk az adott helyszínről.

Baldur's Gate: rövid ideig 1090 forintra leárazva megy most iOS-re a Baldur's Gate, minden idők egyik legjobb D&D univerzumos szerepjátéka, melyre most ráadásul megszépülve és kibővülve csaphatunk majd le.
2 hozzászólás

peter97

6 éve, 5 hónapja és 16 napja

Monument Valley for freee!!!? meglepett smiley De királyság, köszi húzom is!

válasz erre

Mendez

6 éve, 5 hónapja és 16 napja

Monument Valley meglepő, már be is rántva! mosolygó smiley

válasz erre