Napiapp ajánló (2018. március 23.)

2018. március 23.
6.7901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Cartoon City 2: 349 forint helyett teljesen ingyen le tudjuk most tölteni magunknak a Cartoon City 2-t, az egyik legjobb árkád városépítős játékot, melyben csak ide-oda tapicskolva kell menedzselnünk kis településünket, hogy a lakók a lehető legboldogabbá váljanak.

Sounds of Nightmare: ha bírod a metalt, akkor itt az idő, hogy beszerezz magadnak egy jóféle metalos alkotást, 999 forint helyett ugyanis 389 forintért megy a Sounds of Nightmare, melyben a Megadeth gitárosával kell szembeszállnunk a démonokkal.

Table Top Racing: 990 forint helyett 359 forintba kerül most egy nagyszerű kis autós mobiljáték Androidra, mely a Micromachines örökségét képviselve aprócska távirányítós autókat állít a középpontba, melyekkel nemcsak versenyezni kell, hanem még harcolni is.

App Store:

Ninjas: ha imádod az oldalnézetes árkád akciójátékokat, akkor most van egy nagyszerű hírünk, lévén teljesen ingyen letölthető iOS-re a Ninjas, egy rajzfilmes küllemmel bíró intenzív akciózás, melyben kis nindzsánk oldalán elképesztő kalandok és élmények várnak ránk.

Back to Bed : mindössze 99 forintba kerül most az App Store-on az egyik legjobb Monument Valley-klón, melyben egy alvajáró úriembert kell irányítanunk a pályákon, hogy az akadályokat leküzdve visszajuttassuk őt a biztonságot jelentő ágyikójába.

F1 2016: 349 forintra leárazva megy most iOS-re az egyik legjobb mobilos autóversenyzős játék, melyben a száguldó cirkusz 2016-os évadának legnagyobb versenyeit élhetjük át újra az akkori felállással.
3 hozzászólás

Bencus86

6 éve, 6 hónapja és 13 napja

Van köztük ami jó, és megéri, de nem dobtam hátast a mai naptól. wtf smiley

válasz erre

Sterling Archer

6 éve, 6 hónapja és 14 napja

Hali
Jó lenne ha már a Grid Autosport androidos változatáról is hallani lehetne.

válasz erre

Chico

6 éve, 6 hónapja és 14 napja

Table Top Racing nagyon király játék, Ninjas meg lehetne Androidra is! röhögő smiley

válasz erre