Napiapp ajánló (2018. március 26.)

2018. március 26.
6.1721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Construction Simulator 2: ismét nevetséges összegért, 1599 forint helyett mindössze 329 forintért szerezhető be a legjobb mobilos építkező szimulátornak titulált Construction Simulator 2, melyben különféle gépeket vezethetünk, rombolhatunk, építhetünk, fuvarozhatunk - méghozzá teljes realizmussal.

Tribal Pass: 499 helyett 125 forintba kerül most Androidra a Tribal Pass című taktikus hardcore runner, melyben nem elég, hogy lehetőségünk nyílik szélsebesen végigrohanni a pályákon, mindemellett még az erőforrás-menedzsmentre is oda kell figyelnünk - őskori környezetben.

Space Fuss: 2199 forint helyett 129 forintért tudjuk letölteni magunknak a Play Áruházból a Space Fuss-t, egy különc árkád stratégiát, aminek részeként űrhajósként kő-papír-olló alapú küzdelmekből vehetjük ki a részünket, méghozzá történettel, PvP-vel és túlélő móddal.

App Store:

Construction Simulator 2: az App Store-on is leárazva juthatunk hozzá a rombolás és az építkezés magasiskoláját bemutató Construction Simultor 2-höz, így 199 forintért csaphatunk le rá, a főszerepben több mint 40 vezethető járművel.

IQ Test & IQ challenge: What's my IQ?: ha te is szeretnéd tesztelni az intelligenciaszintedet, akkor most ingyen letöltheted magadnak ezt a játékos applikációt, aminek részeként felmérheted, hogy mekkora is valójában az IQ szinted, sőt az eredményt megoszthatod a barátaiddal.

Coil Fishing Line: amennyiben életed a horgászat, és szívesen tekergetnéd az orsót akkor is, ha nem ülsz a tóparton, akkor töltsd le most teljesen ingyen a Coil Fishing Line-t, melyben pontosan ez lesz a feladatod, az orsóval játszadozva kifogni a környék legnagyobb halait.
4 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 7 hónapja és 4 napja

Volt már jobb nap is de aki a kicsit nem becsüli... röhögő smiley

válasz erre

peter97

6 éve, 7 hónapja és 4 napja

Kár hogy az iq teszter full angol. szomorú smiley

válasz erre

Mordorer

6 éve, 7 hónapja és 4 napja

Na pecázzunk! röhögő smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 7 hónapja és 4 napja

Apple most jobb, ez a pecás kéne. mosolygó smiley

válasz erre