Napiapp ajánló (2018. március 28.)

2018. március 28.
5.9541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Stickman Revenge 3: League of Heroes: 1490 forint helyett teljesen ingyen telepíthetjük most Androidra a Stickman Revenge 3: League of Heroes-t, a népszerű sorozat legutóbbi epizódját, mely garantáltan megdobogtatja majd az oldalnézetes akciókért rajongók szívét.

All the Rain: szintén ingyen megy most (329 forint helyett) az All the Rain, melyben egy-egy esőcsepp életét és kalandjait követhetjük nyomon annak érdekében, hogy ügyeskedésünk révén mindig oda hulljanak az égből, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

Lil Big Invasion: A Tricky Cute Adventure: 690 helyett 199 forintba kerül most Androidon a Lil Big Invasion: A Tricky Cute Adventure, egy igencsak cuki oldalnézetes ügyességi kalandozás, melyben néhány világító kis apróságot kell keresztülvezetni a trükkös dungeonokon.

App Store:

Hitman Sniper: a Square Enix egy rövid ideig teljesen ingyen kínálja a Hitman Sniper-t, melyben a 47-es ügynök oldalán néhány olyan küldetést kell teljesítenünk, melyek mindegyikében egy távcsöves puskát szorongatva, távolról kell likvidálnunk célpontjainkat.

Real Tennis 2018: ha imádod a teniszezős mobiljátékokat, most teljesen ingyen letöltheted magadnak az egyik legjobbat iOS-re, lévén egy rövid ideig teljesen szabadon férhetünk hozzá a Real Tennis 2018-hoz, mely műfajában abszolút a csúcsnak számít jelenleg.

The Firm: ha egyik ajánlat sem nyerte el a tetszésedet, rövid ideig ingyen megy a The Firm is iOS-re, melyben egy nagyvállalat vezetőjeként kell árkád formában irányítanunk cégünket különféle mókás feladatok társaságában.
3 hozzászólás

ÁdámC-Ops

6 éve, 6 hónapja és 8 napja

Aztaa, végre egy szuper nap! Teljes iOS ingyenességröhögő smiley Hitman-t beszedem, az eddig kimaradt valamiértröhögő smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 6 hónapja és 9 napja

#zsenikém: én nem emlékszem hogy iOS-en ingyen lett volna, csak Androidon volt, ott mondjuk tényleg ezerszer. röhögő smiley

Egyébként nekem a mai cuccok közül semmi nem volt meg úgyhogy ez egy nagyon király ingyenes nap! mosolygó smiley Hosszúhétvégére betárazva.

válasz erre

zsenikém

6 éve, 6 hónapja és 9 napja

Hitman Sniper már ezredszer ingyenes, inkább a Larás verziót tennék ingyenessé... Az nincs meg.

válasz erre