Napiapp ajánló (2018. március 30.)

2018. március 30.
6.1771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Trine 2: Complete Story: kihagyhatatlanul akciós áron kaparinthatjuk meg most magunknak egy rövid ideig a nagyszerű Trine 2 című oldalnézetes platformert, mely a klasszikus Lost Vikings mintáját követve többszereplős élményt kínál 5590 forint helyett mindössze 990-ért.

Bridge Constructor Portal: bár csak nyomokban tartalmaz egy csipetnyi Portalt, azért GlaDOS hangjára hidat építeni még mindig nagyszerű móka, pláne úgy, hogy most egy rövidke ideig 1790 helyett csak 990 forintot kérnek érte a készítők.

XCOM: Enemy Within: ha inkább minden idők egyik legjobb mobilos taktikai stratégiáját szereznéd be magadnak akciós áron, akkor itt az idő, hiszen 3399 helyett 1599 forintért megy most Androidon a zseniális XCOM: Enemy Within.

App Store:

Flight Unlimited X: ha mindig is vonzott a repülés világa, akkor szerezd be most teljesen ingyen a Flight Unlimited X-et, mely nemcsak a látvány, hanem a szimulátorosan összetett élmény tekintetében is teljesen olyan, mint egy minőségi konzoljáték.

Iron Fist Boxing: ha imádsz bunyózni és kedveled a ketrecharcot, akkor az Iron Fist Boxing nagy kedvenced lesz, pláne hogy a látványos és brutális küzdelmeket - hat játékmóddal és 32 karakterrel - most mindössze 349 forintért szerezheted meg magadnak.

Table Tennis Touch: az asztali tenisz nagyon jó móka, méghozzá nemcsak élőben, hanem egy mobiljáték részeként is, amiről most lehetőséged van akciós áron megbizonyosodni, hiszen egy rövid ideig csak 349 forintba kerül iOS-re a Table Tennis Touch.
5 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 6 hónapja és 26 napja

Flight Unlimited nem volt meg, már kapom is lefelé. mosolygó smiley

válasz erre

Femobilos

6 éve, 6 hónapja és 26 napja

Jó gyorsan beakciózták a Bridge Constructort! meglepett smiley

válasz erre

peter97

6 éve, 6 hónapja és 27 napja

De jó akciók vannak ma! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 6 hónapja és 27 napja

Trine 2: Complete Story milyen durván jó ajánlat! meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre

ÁdámC-Ops

6 éve, 6 hónapja és 27 napja

Hmm, Flight Unlimited-et leszedemröhögő smiley

válasz erre