Napiapp ajánló (2018. március 7.)

2018. március 07.
6.5431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Icewind Dale: Enhanced Edition: 3590 helyett 1690 forintért tudunk lecsapni most Androidon egy nagyszerű szerepjátékra, méghozzá a legendás Icewind Dale című RPG feldolgozott és kibővített változatára, ami ezért a pénzért egyenesen ajándék.

Ninja Knight: ha egy jó nindzsa slashert keresel, akkor most itt a remek alkalom, hogy 199 helyett teljesen ingyen behúzd magadnak Androidon a Ninja Knight-ot, melyben nem lesz más dolgod, mint egy nindzsával végigkaszabolni a pályákat.

57° North for Merge Cube: 999 helyett 319 forintért kapható most a Play Áruházban a Mighty Coconut zseniális kalandjátéka, mely két kuzin történetét meséli el, akik hajótörést szenvedtek egy rendkívül rejtélyes alaszkai szigeten...

App Store:

Truck Simulator PRO Europe: ha egy jó kamionos szimulátorra fájna a fogad iOS-en, itt az idő lecsapni az egyik legjobbként ismert Truck Simulator PRO Europe-ra, amiért egy rövid ideig most csak 1790 forintot kérnek a készítők.

Legacy 2 - The Ancient Curse: ha egy teljesen ingyenes kalandra szomjazol a nagyszerű Room-sorozat mintájára, most akkor is megtalálhatod számításaidat, a Legacy 2 - The Ancient Curse ugyanis egy 3D-s kalandjáték, mely teljes egészében a fejtörők megoldására épít.

Squareface: akciós áron megy most az App Store-on a Squareface is, egy nagyszerű külső nézetes akciójáték, melyben kockafejű karakterekkel kell nagyokat harcolnunk a pályákon, aréna alapú küzdelmekben.
4 hozzászólás

ÁdámC-Ops

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nem olyan jó nap, de nem lehet mindig mindent ingyé adnikacsintó smiley

válasz erre

peter97

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Ez nem az én napom! röhögő smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Icewind Dale így is milyen rohadt drága! szomorú smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Az előző Legacy nem olyan rég volt ingyenes úgyhogy ennek nagyon örülök most kacsintó smiley

válasz erre