Napiapp ajánló (2018. március 9.)

2018. március 09.
6.3551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Baldur's Gate: Enhanced Edition: 3590-ről 890 forintra leárazva megy most a Baldur's Gate: Enhanced Edition, a Beamdog által felújított legendás szerepjáték, ami ezért az összegért túlzás nélkül ajándéknak tekinthető.

Cluedo: ha te is imádtad anno a Cluedo társasjátékot, akkor most itt az idő, hogy beszerezd magadnak digitális formában, lévén 699 helyett 439 forintért megy, ami nem túl nagy kedvezmény, de valami azért mégis.

Rima: The Story Begins: ha szeretted PC-n és konzolokon az Ori and the Blind Forest-et, akkor a Rima: The Story Begins-t egyenesen imádni fogod, hiszen teljesen hasonló élmények várnak benne rád, sőt mi több, most mindössze 699 forintra leárazva.

App Store:

The Golden Years: Way Out West: mindössze 349 forint ellenében most egy nagyszerű városépítős stratégiára csaphatunk le az App Store kínálatából, a The Golden Years: Way Out West című alkotással ugyanis egyenesen a vadnyugaton próbálkozhatunk a letelepedés örömeivel.

Hatchi: ha neked is volt egykoron Tamagotchid, és nagyon imádtad, akkor most pontosan azokat az élményeket hozhatod vissza az átmenetileg ingyen letölthető Hatchi applikációval, melyben egy kis virtuális nyünyőt kell etetned, ápolnod és gondoznod a mindennapokban.

Pixel Boat Rush: amennyiben rajongsz a retro versenyjátékokért, a Pixel Boat Rush garantáltan a te fantáziádat is megmozgatja majd, ebben az átmenetileg ingyen letölthető alkotásban ugyanis vérbeli csónakversenyeken vehetsz részt.
4 hozzászólás

Mendez

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Baldurs Gate nagyon megéri ennyiért! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

De kár hogy ma nincs ingyenes Androidra. szomorú smiley Sebaj majd hétfőn. mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

gabor1017 írta:
IOS-en gyenge nap, főleg a Baldur's Gate-el mérlegre rakva. És még mindig hiány az IOS 11 kompatibilitás...
Most igen, de van amikor éppen fordítva van. mosolygó smiley

válasz erre

gabor1017

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

IOS-en gyenge nap, főleg a Baldur's Gate-el mérlegre rakva. És még mindig hiány az IOS 11 kompatibilitás...

válasz erre