Napiapp ajánló (2018. november 14.)

2018. november 14.
11.0711
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The House: 129 forint helyett totál ingyen csaphatsz most le a Play Áruházban a The House című horrorjátékra, melyben egy félelmetes épületben kell túlélned életed egyik legrosszabb rémálmát.

Stone Of Souls HD: 139 forintról teljesen ingyenessé tették a Stone Of Souls HD-t, mely egy akcióban dúslakodó, szerepjátékos elemeket is gazdagon felvonultató horror, amiben rejtélyes folyosókon és földalatti fejtörőkön kell teljesítened küldetéseidet.

Pepoland: ha mindig is szerettél volna mobilra egy a rajzfilmekhez közelálló South Park-játékot, akkor próbáld ki a Pepoland-ot, mely bár nem a népszerű animációs sorozaton alapul, ellenben minden téren sok hasonlóságot ápol vele, most ráadásul ingyen is van.

App Store:

ARZombi: ha te is szeretsz a kiterjesztett valóságban játszadozni, akkor töltsd le most teljesen ingyen iOS-re az ARZombi című élőhalottas akciójátékot, melyben az lesz a feladatot, hogy megvédd otthonodat a mindenhonnan özönlő zombiktól.

Maze-A-Maze +: átmenetileg teljesen ingyen csaphatunk le most iOS-re a Maze-A-Maze + című mobiljátékra, mely azoknak okoz majd nagy örömet, akik imádják a labirintusos alkotásokat, itt ugyanis csak és kizárólag ez a téma kapta a főszerepet.

Deemo: egy rövid ideig 349 forintba kerül most az App Store-on a Deemo című érdekesség, mely erőteljes japán hatásokat felvonultatva egy a kaland- és ritmusjátékokat ötvöző különc sztorit mesél el nekünk.
3 hozzászólás

Bencus86

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nagyon király a mai ajánlat!

válasz erre

zsenikém

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Szuper a mai felhozatal megint!

válasz erre

SamsungFan

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Teljesen ingyenes Android nap, ezt bírom!

válasz erre