Napiapp ajánló (2018. november 16.)

2018. november 16.
14.9161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Castle of Illusion: 1690 forint helyett 1090 forintba kerül most a Play Áruházban a Castle of Illusion, Miki egér valaha készült talán legjobb mobilos kalandja, mely a hasonló című konzolos sorozatra épülve garantáltan feledhetetlen élményekkel kecsegtet.

Crashlands: 2390 helyett 1490-ért megy most Androidon a Crashlands, aminek részeként egy poszt-apokaliptikus sztori vár ránk, melyben rengeteg craftolás, harc és megannyi küldetés is a részünk lesz a folyamatos túlélés mellett.

SoulBlade: 690 helyett 439 forintért csaphatunk le a Play Áruházban egy rövid ideig a SoulBlade című verekedős játékra, melyben a konzoljátékokat megszégyenítő minőségben kell hátsó nézetes hack and slash ütközeteket vívnunk különféle ellenfelekkel szemben.

App Store:

Icewind Dale: ha imádod a klasszikus PC-s szerepjátékokat, akkor most itt a remek alkalom, hogy átmenetileg 699 forintért szerezd be magadnak iOS-re az Icewind Dale-t, mely a maga kategóriájában messze az egyik legjobb ilyen alkotásnak tekinthető.

60 Seconds! Atomic Adventure: 349 forintért megy most az App Store-on a 60 Seconds! Atomic Adventure című poszt-apokaliptikus kalandjáték, melyben egy kissé furcsa család történetét ismerhetjük meg nem sokkal egy atomkatasztrófa után.

Fluid SE: ingyen megy egy kis ideig iOS-re a Fluid SE, egy egészen különleges, minimál dizájnnal ellátott versenyjáték, melyben meglepő módon még olyan alkotásokból is érkeztek sajátosságok, mint a Pac-Man.
3 hozzászólás

SamsungFan

5 éve, 9 hónapja és 27 napja

Ma elég szegényes az Android felhozatal, nem voltak akciózós kedvükben. röhögő smiley

válasz erre

Mendez

5 éve, 9 hónapja és 27 napja

Ó van itt azért féláron is cucc. Végiglapozgatom azért ma is.

válasz erre

Direktor

5 éve, 9 hónapja és 27 napja

A mai nem valami combos, nincs free sajnos. szomorú smiley

válasz erre