Napiapp ajánló (2018. november 2.)

2018. november 02.
14.9971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Age of Pirates: 359 forintra leárazva csaphatunk le most Androidon az egyik, ha nem a legjobb kalózos szerepjátékra, mely Age of Pirates címmel lehetőséget ad arra, hogy páratlan alapossággal ismerhessük meg a kalózok életét.

Survive: The Lost Lands: teljesen ingyen csaphatunk le most egy rövid ideig a Survive: The Lost Lands című túlélőjátékra is, aminek részeként egy rejtélyes szigeten kell tárgyakat és erőforrásokat gyűjtenünk, hogy túléljük a vadon megpróbáltatásait.

Live or Die: Survival: 409 forint helyett totál ingyen mérik most a Play Áruházban a Live or Die: Survival című zombis túlélőjátékot, melyben izometrikus nézetből csatlakozhatunk a nagy harcokhoz és a túlélés legmagasabb szintjéhez.

App Store:

Return to Planet X: 699 forintra leárazva csaphatunk le most átmenetileg a Return to Planet X című FPS-játékra az App Store-on, aminek részeként egy idegen bolygón tonnányi idegennel kell összemérni a cerkánkat.

République: a République alighanem az egyik legjobb lopakodós akció-kalandjáték, ami csak megtalálható az App Store-on, de a legjobb az egészben, hogy most teljesen ingyen letölthetjük magunknak az első epizódot.

Wave Splitter: ha szeretnél egy kis nyarat varázsolni ebbe a kellemetlen őszi időbe, akkor itt a Wave Splitter, mely egy szuper jetskis versenyjátékként most teljesen ingyen letölthető lett iOS-re.
3 hozzászólás

Mendez

5 éve, 10 hónapja és 13 napja

Live or Die király! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

5 éve, 10 hónapja és 14 napja

Androidos most erősebb.

válasz erre

Chico

5 éve, 10 hónapja és 14 napja

Mindkét platform kapott jó játékokat, királyság! mosolygó smiley

válasz erre