Napiapp ajánló (2018. november 23.)

2018. november 23.
14.9701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Amazing Spider-Man 2: 2399 helyett 499 forintért csaphatunk le most Androidon a The Amazing Spider-Man 2-re, melyben egy vérbeli 3D-s Pókember-kalandot ismerhetünk meg hálóhintázással, felfedezéssel és sok bunyóval.

Space Marshals: 590 forintra leárazva csíphetjük most meg magunknak az egyik legjobb izometrikus lövöldözős játékot a Play Áruházban, mely egy sci-fi vadnyugatra kalauzol el minket rengeteg izgalmas kaland és küldetés társaságában.

Samorost 3: 1099 forintról 249 forintra leárazva kaparinthatjuk meg az Amanita Design egyik nagyszerű kalandjátékát, melyben egy kis űrmanó oldalán egy varázsfuvola nyomába eredhetünk.

App Store:

Lumino City: 349 forintba kerül most iOS-re a Lumino City, minden idők egyik legjobb mobilos kalandja, melynek összes helyszínét valódi makettekből építették és filmezték be az interaktivizáláshoz.

Kingdom Rush Origins: a teljes Kingdom Rush-sorozat akciós áron megy most egy rövid ideig, ezáltal 349 forintért kaparinthatjuk meg magunknak a Kingdom Rush Origins-t is, mely minden idők egyik legjobb tower defense stratégiájának tekinthető mobilon.

The House of Da Vinci: 1090 forintra leárazva húzhatjuk be magunknak az App Store-ról a The House of Da Vinci című kalandjátékot, melyben Da Vinci otthonában, az ő legendás találmányaira épülő fejtörőkben kell kiigazodnunk.
3 hozzászólás

Vidoros

5 éve, 10 hónapja és 13 napja

Nekem ma nem volt sajnos semmi ami érdekelne. :I

válasz erre

zsenikém

5 éve, 10 hónapja és 14 napja

Nem rossz ez, jó árak.

válasz erre

Femobilos

5 éve, 10 hónapja és 14 napja

Pont Black Fridayen nincs ingyenes... röhögő smiley

válasz erre