Napiapp ajánló (2018. november 28.)

2018. november 28.
10.8541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Real Drift Car Racing: amennyiben imádod füstöltetni a gumikat, és keresztbe tenni a járgányt a pályákon, akkor töltsd le magadnak most teljesen ingyen a Real Drift Car Racing-et, mely az egyik legjobb driftelős mobiljáték a piacon.

Night Survivor: 499 helyett totál ingyen csaphatunk most le Androidon a Night Survivor teljes verziójára, mely egy szokványos túlélőjátékként a zombik elleni menekülést állítja a főszerepbe.

Historia Battles Rome: ismerd meg a Római Birodalom legnagyobb csatáit ebben a derekasan összeállított mobilos stratégiában, aminek részeként körökre osztott formában csatlakozhatsz az ütközetekhez.

App Store:

Neon Chrome: egy rövid ideig 699 forintért szerezheted be magadnak az iOS egyik, ha nem a legjobb top down shooterjét, melyben véletlenszerűen generált pályákon kell szembeszállnunk egy rakás félelmetes szörnyeteggel.

Candleman: átmenetileg 1090 forintba kerül az App Store-on a Candleman, egy zseniális ügyességi mobiljáték, melyben egyedi megoldásokkal, mechanizmusokkal és pályadizájnnal kell kitalálnunk a sötétségből egy gyertya irányításával.

Archipelago: teljesen ingyen csaphatsz le most iOS-en az Archipelago című szuper túlélőjátékra, mely nem akarja újra feltalálni a stílust, mindössze vérbeli kihívásokkal kecsegtet a túlélés megszállottjainak.
2 hozzászólás

Mendez

5 éve, 10 hónapja és 15 napja

Androidos kínálat ma sokkal jobb. meglepett smiley

válasz erre

zsenikém

5 éve, 10 hónapja és 15 napja

Archipelago nem ingyenes.

válasz erre