Napiapp ajánló (2018. november 30.)

2018. november 30.
10.8971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dark Tower: 699 helyett totál ingyen csaphatunk le most Androidon a Dark Tower című alkotásra, mely egy sötét szerepjátékként azt a feladatot állítja elénk, hogy jussunk ki egy sötét és csapdákkal teli toronyból.

Reporter 2: 129 forintról átmenetileg 0 forintra tették, azaz ingyen letölthető a Reporter 2 című horrorjáték, melyben akciók, fejtörők és sok-sok izgalom is vár ránk káprázatos grafika társaságában.

Dr. Panda Mailman: bár inkább kisebb gyerekeknek szól, azért felnőttek is jól elszórakozhatnak az átmenetileg ingyen letölthető Dr. Panda Mailman-nel, melyben egy postás pandának kell segítenünk kézbesíteni a leveleket és a csomagokat.

App Store:

Stickman Cliff Diving: szabadon letölthető pár napig az App Store-ról a Djinnworks különlegessége, melyben kis pálcikaemberünkkel a lehető legtökéletesebb toronyugrást kiviteleznünk.

Mystery Trackers: Nightsville Horror: ha imádod a beteg horrorkalandokat, átmenetileg 349 forintba kerül most a Big Fish Games alkotása, melyben egy félelmetes rejtély végére kell pontot tennünk.

Drop The Chicken 2 The Circus: ha szeretsz, vagy szeretnél csirkékkel dobálózni, próbáld ki most 349 forint ellenében a Drop The Chicken 2 The Circus-t, melyben cirkuszi körülmények között kell teljesítenünk különféle ügyességi játékokat néhány csirkével.
4 hozzászólás

SamsungFan

5 éve, 10 hónapja és 6 napja

Ó de király nap ez!!!! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 10 hónapja és 6 napja

Be is húzva minden androidon! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

5 éve, 10 hónapja és 7 napja

Milyen durva akciók vannak ma androidon! meglepett smiley

válasz erre

Mendez

5 éve, 10 hónapja és 7 napja

Mennyivel jobb ma a Play... wtf smiley

válasz erre