Napiapp ajánló (2018. november 5.)

2018. november 05.
13.3241
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Sago Mini Snow Day: normál esetben 1490 forintba kerül, most azonban teljesen ingyen tölthető le átmenetileg ez a cuki ünnepi mobiljáték, melyben kedves kis barátok oldalán hóembert építhetsz, dekorációkat készíthetsz és karácsonyfát is díszíthetsz.

Dead Rain: szintén ingyen megy most a Google Play kínálatában a Dead Rain, egy rendkívül egyedi zombis játék, melyben egy ismeretlen eredetű vírus fertőzte meg az embereket, a mi feladatunk azonban a túlélés mellett kislányunk felkutatása is lesz.

Toppl.: ha imádod az agyadat alaposan megtornáztató logikai játékokat, akkor töltsd le most magadnak a Toppl. című puzzlert, mely normál esetben 409 forintba kerül, most azonban teljesen ingyen beszerezhető.

App Store:

Flight Unlimited San Francisco: 349 forintért megy most iOS-en a Flight Unlimited San Francisco című repülős szimulátor, mely simán hozza pár konzolos játék minőségét, miközben olyan helyeken repülhetünk, mint Svájc, Las Vegas vagy San Francisco.

Anthill: bár akciós áron is 1090 forintba kerül, azonban érdemes mégis lecsapni az App Store egyik, ha nem a legjobb hangyás játékára, melyben a védekezés és a stratégia rendkívül fontos szerepet kaptak.

Strike Hit: amennyiben imádjuk a dartsot, töltsük le most teljesen ingyen a Strike Hit című alkotást, mely a darts alapjaira épül fel, azonban sokkal sokrétűbb és változatosabb élményeket kínál.
3 hozzászólás

ferencziakos

5 hónapja, 1 napja

Ejj, először van olyan hogy nem tudok mit vadászni!

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 1 napja

Na, két új game be is csúszott.

válasz erre

SamsungFan

5 hónapja, 1 napja

Dead Rain király.

válasz erre