Napiapp ajánló (2018. november 7.)

2018. november 07.
13.3731
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Johnny Bonasera
: totál ingyen csaphatunk le most Androidon Johnny Bonasera kalandjainak első epizódjára, miután ugyanis a kisfiút jól elverte egy punk banda, elhatározza, hogy bosszút esküszik, de szüksége van egy kis segítségre.

The Quest: november 11-ig féláras leárazásban van a Play Áruházban a teljes The Quest-sorozat, így már az alapjátékot is 1099 forintért húzhatjuk be magunknak, de a kiegészítőket szintén érinti a leárazás, ha tehát kedveljük a klasszikus RPG-ket, éljünk a lehetőséggel.

Please Don't Touch Anything: 2199 helyett 990 forintért csaphatunk le most a Please Don't Touch Anything-re, mely egy alapos agytornára építő puzzlerként gyakorlatilag már a címével mindent elmond nekünk: ne nyúlj semmihez!

App Store:

Car Mechanic Simulator 18: ha mindig is érdekelt az autószerelés világa, akkor szerezd be most magadnak totál ingyen a Car Mechanic Simulator 18 című alkotást, melyben a legkülönfélébb járműveket tudod építeni, szépíteni és persze javítani.

Honey Jump: teljesen ingyen csaphatunk le most az App Store kínálatában a Honey Jump című alkotásra, mely már a címével is egészen kifejező, lévén tényleg nem lesz benne más dolgunk, csak egy méhével ugrándozni és teljesíteni a pályákat.

Gleam of Fire: 349 forintra leárazva csaphatunk le most az App Store kínálatában a Gleam of Fire című stílusos metroidvaniára, aminek részeként fénykardos harcosunk oldalán brutális akciózások várnak ránk az árnyékvilágban.
2 hozzászólás

Chico

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

iOS felhozatal ma sokkal jobb.

válasz erre

Bencus86

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem valami combos a mai nap.

válasz erre