Napiapp ajánló (2018. november 9.)

2018. november 09.
13.8471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

War 1944: teljesen ingyen csaphatunk le most egy ideig az eredetileg 699 forintba kerülő War 1944 című második világháborús akciójátékra, melyben az lesz a célunk, hogy szembeszállhassunk a hullámokban ránk törő ellenfelekre.

Can You Escape - Fear House: szintén ingyen megy most Androidra a Can You Escape - Fear House című horrorjáték, melyben a rettegés házából kell megszöknünk, miközben az ijesztgetés mellett megannyi fejtörő vár majd ránk.

DISTRAINT: Deluxe Edition: 1499 helyett 409 forintért mérik most a DISTRAINT: Deluxe Edition-t a Play Áruházban, aminek részeként egy elképesztően különc oldalnézetes horrorjátékot zsebelhetünk be magunknak erőteljes pszichológiai éllel fűszerezve.

App Store:

The Clown: amennyiben kedveled a lopakodós horrorokat, akkor itt egy szuper alternatíva abban az esetben, ha nincs kedved fizetni, és szeretnél egy egészen beteg megközelítésű alkotásban őrjöngeni egy kicsit.

Don't Starve: Pocket Edition: átmenetileg 349 forintért megy most az App Store-on az egyik legjobb túlélőjátékként ismert Don't Starve: Pocket Edition, amihez már több millió ember csatlakozott világszerte, most pedig fillérekért te is beállhatsz a sorba.

Shuyan Saga: Episode One: 699 forintra leárazva csaphatunk le most iOS-en a Shuyan Saga: Episode One-ra, egy izometrikus nézetű akciójátékra, melyben hatalmas bunyók részeseivé válhatunk egy kung fu ismeretekkel rendelkező mátka irányításával.
4 hozzászólás

SamsungFan

5 éve, 10 hónapja és 6 napja

Szuper a mai nap! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

5 éve, 10 hónapja és 6 napja

Korrekt a mai fehozatal!

válasz erre

peter97

5 éve, 10 hónapja és 7 napja

Nagyon király akciók!!!

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 10 hónapja és 7 napja

Androidos kínálat mennyivel királyabb ma! (y)

válasz erre