Napiapp ajánló (2018. október 1.)

2018. október 01.
6.3211
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Ravensword: Shadowlands: ha szeretnél beszerezni magadnak egy nagyszerű 3D-s szerepjátékot, akkor most itt a remek alkalom, lévén 2299 forint helyett teljesen ingyen csaphatsz le átmenetileg a Ravensword: Shadowlands-ra Androidon.

Topia World Builder: ha szívesen alkotnál saját világot, és lennél annak mindenható ura, akkor a Topia World Builder a te játékod lesz, amit ráadásul 599 forint helyett teljesen ingyen szerezhetsz be magadnak néhány napig.

Paper Monsters: 319 forint helyett ingyen megy most egy rövid ideig a Google Play keretein belül a Paper Monsters is, melyben egy különleges papír világba csöppenhetünk, hogy ott egy különleges platformer élménye várjon ránk.

App Store:

Warhammer: Doomwheel: most teljesen ingyen hódíthatod meg magadnak a Warhammer csodálatos fantáziavilágát, méghozzá nem akármilyen formában, a Warhammer: Doomwheel keretein belül ugyanis speciális harci szekerekkel mérheted össze tudásodat másokkal.

Lost Circus: mindössze 349 forintot kóstál most az App Store-on a Lost Circus névre keresztelt kalandjáték, aminek részeként megannyi fejtörő és mini-játék társaságában ismerhetsz majd meg egy fordulatokkal teli történetet.

I.F.O: szintén 349 forintért most egy igazán őrült és régi sulis mobiljátékot is begyűjthetsz magadnak iOS-re, ez a játék ugyanis egy LCD-stílusú megjelenéssel ötvözött pixelhalmaz, egy régi vágású shoot em up, melyben űrlényeket kell leszedni az égről, hogy megmentsük a Földet.
4 hozzászólás

Direktor

9 hónapja, 1 hete

2300 helyett ingyen az nagyon durva akció!

válasz erre

ferencziakos

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ezek ma rohadt jó akciók!!!!

válasz erre

SamsungFan

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ravensword: Shadowlands menj mááááááárrrrr!!!!! De nagy királyság, köszi!

válasz erre

italianman

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

Szuper!

válasz erre