Napiapp ajánló (2018. október 10.)

2018. október 10.
6.5981
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Old Man's Journey: 1790-ről 409 forintra leárazva csaphatunk le most Androidon a zseniális Old Man's Journey-re, mely megannyi díjat bezsebelve, szívszaggató formában, érdekes játékélmény társaságában mutatja be egy öregember kalandját.

Project Alnilam: teljesen ingyen megy most egy ideig a Play Áruházban a Project Alnilam, egy absztrakt és egyben atmoszferikus puzzler, melynek minden feladványához nagyon meg kell erőltetni majd az agyunkat.

Endlessness: szintén totál ingyen csaphatunk le most egy rövid ideig az Endlessness című játékra, mely a végtelen világűr felfedezésére, a gyűjtögetésre, craftolásra és egyéb kapcsolódó élményekre koncentrál.

App Store:

Flight Unlimited Las Vegas: ha szívesen repkednél egyet Las Vegas felett, akkor most itt a lehetőség, lévén ingyen letölthető a Flight Unlimited Las Vegas, melyben 8 repülőgép pilótafülkéjéből hódíthatod meg az amerikai metropolisz légterét.

Cell Surgeon: ha azt hiszed, hogy már mindent láttál a match-3 puzzlerek világában, akkor próbáld ki most teljesen ingyen a Cell Surgeon-t, mely egy egyedi match-4 játékként garantáltan elkerekíti a te szemeidet is.

Junk Jack Retro: egy rövid ideig mindössze 349 forintért megy az App Store-on a Junk Jack Retro, avagy a legendás Junk Jack című 2D-s sandbox játék előzménye, melyben bányászat, túlélés és sok-sok építkezés vár majd ránk.
1 hozzászólás

fonemaker

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Kiváló ajánlatok!

válasz erre